Всеки един от нас носи вина за загубата“, призна Христо

...
Всеки един от нас носи вина за загубата“, призна Христо
Коментари Харесай

Капитанът на „Лукойл“: Всеки от нас има вина за загубата

„ Всеки един от нас носи виновност за загубата “, призна Христо Николов, капитан на „ Лукойл Академик “, който се регистрира с 9 точки против един от някогашните си тимове – румънския „ Клуж “.
Шампионите паднаха със 73:88 в зала „ Универсиада “ и записаха второ проваляне в шампионата за купата на ФИБА-Европа. Баскетболистите ни имат и една победа – против грузинския „ Тбилиси “, който е на дъното в класирането без победа.

„ Със сигурност би трябвало да работим най-много в отбрана – продължи Николов. – Защото вместо ние да ограничим съперника вкъщи до 70 точки, той го направи до 73 ”.
Старши треньорът Шарон Дукер пък удостовери, че в тима има потребност от промени и те евентуално ще са в самия състав. „ Трябва да вземем верните решения, с цел да има изгода от тях “, добави наставникът.

Най-резултатен за нашите бе Антъни Рафа, който заби 13 точки, а Божидар Аврамов добави 11 и се регистрира с 9 асистенции.
На 8 ноември първенците гостуват на „ Динамо “ (Тбилиси) в мач-реванш.

Другият български отбор в шампионата „ Балкан “ (Ботевград) също записа проваляне. Тимът, воден от Небойша Видич, падна при гостуването на белгийския „ Бейсик Фит “ (78:81), откакто пропиля задатък от 16 точки. За ботевградчани това е трета загуба, които са на последно място в класирането.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР