Всеки един от нас минава през добри и лоши периоди

...
Всеки един от нас минава през добри и лоши периоди
Коментари Харесай

Кой е късметлийският месец на всяка зодия?

Всеки един от нас минава през положителни и неприятни интервали в живота си. Понякога нещата са толкоз розови, че имаме чувството, че целият шанс е единствено за нас, различен път попадаме в задънена улица и се чудим по кой път да поемем.

Всяка една от зодиите си има собствен обичан месец, който й носи най-вече шанс в живота.
Разберете кой е вашият: Овен
За Овните най-любимият месец е ноември. Това е времето, в което съумяват да осъзнаят протичащото се и да стартират да подреждат целите в живота си. През този интервал от годината представителите на зодията напълно умерено могат да се захванат с нови инициативи, тъй като те ще им донесат доста триумфи както в персонален, по този начин и в професионален проект.
Телец
Телците са измежду най-упоритите знаци в зодиака. Категорично техният удобен месец е април. Това време от годината им носи доста позитивни страсти и те се усещат най-решителни и проведени. Общуват леко и елементарно с хората към себе си и през този месец се сблъскват с доста триумфи.
Близнаци
За Близнаците средата на зимата е съвършеното време да вкарат живота си в ред. През януари те не помнят за вътрешните си различия. С лекост ще съумеят да осъществят най-съкровените си стремежи и ще се оправят с всевъзможни компликации, изпречили се на пътя им.
Рак
Тези хора нормално са с радостен манталитет и са доста положителни. През октомври месец обаче се усещат най-сигурни в себе си и съумяват да се оправят с значимите въпроси от живота си. Ако през това време Раците стартират връзка, няма да се разочароват.
 Любовен хороскоп за седмицата (8-12 ноември) Любовен хороскоп за седмицата (8-12 ноември)
Овен Седмицата ще се окаже много полюсна за вас. От една страна ще сте угрижени за взаимните финанси, а от друга ще се радвате на дъ...

Лъв
Месецът на Лъва е юли. През топлия месец представителите на зодията се усещат чудесно и жизнеността и силата им кипят. Много потребно е за тях в средата на лятото да се заемат с научаване на нови неща.
Дева
Февруари е времето, в което Девите могат да осъществят всяка своя цел. Важно е представителите на зодията да помислят за промени в живота си. Моментът е подобаващ за промяна на работата или покачване, което сами да си издействат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР