Всеки е бил там – в дълбините на съмненията в

...
Всеки е бил там – в дълбините на съмненията в
Коментари Харесай

Ето 10 знака, че сте влюбени в грешния човек

Всеки е бил там – в дълбините на подозренията при започване на връзката. Съмнения дали сте с верния човек, дали имате бъдеще, дали ви обича, дали това е което желаете от връзката си. Понякога се влюбваме в неверния човек и даже не го осъзнаваме. Игнорираме знаците, че не би трябвало да продължаваме да се мъчим, само че влюбеното ни сърце заслепява преценката ни.
Кои са 10-те най-явни признака, че сте влюбени в неверния човек?

1. Чувствате, че не можете да се държите естествено.
Когато не можете да бъдете себе си в компанията на колегата си, това несъмнено е сигнал, че не се чувствате на място. Истинската обич допуска да бъдете признати такива, каквито сте. Не би трябвало да се преструвате, с цел да се харесате. Не би трябвало да внимавате какво тъкмо говорите, с цел да не стъпите изкривено. Трябва да сте оптимално естествени. Ако не сте такива, значи сте с неверния човек, който ви потиска.

2. Нещастни сте.
Бъдете почтени със себе си. Признайте си дали сте нещастни и каква е повода. Не е добра концепция да потискате възприятията си задълго, тъй като това ще ви накара да се чувствате като под налягане. В някакъв миг напрежението ще се окаже прекомерно огромно, с цел да му устоите.

3. Партньорът ви ви изтощава.
Емоционалното безсилие подсказва, че не сте с точния за вас човек. Когато не се чувствате заредени и цялостни с сила в неговата компания, значи той е несъответствуващ за вас. Добрият сътрудник би трябвало да ви кара да се чувствате отпуснати, да желаете да прекарвате време в неговата компания, да се усмихвате и да се зареждате. Ако това не се случва, значи той просто не е за вас.

4. Приятелите като индикатор.
Приятелите могат да са сериозен фактор в една връзка. Ако излизате с някого, който не ви показва на приятелите си или не обича да ви взима с него, когато излиза с тях, това е доста неприятен знак за отношението му към вас.

5. Никога не говорите за бъдещето си.
Колкото и да потискате несходствата сред вас, в някакъв миг те ще изпъкнат. Един от индикаторите, че сте с неверния човек е, в случай че не говорите за общото си бъдеще. Не обсъждате по какъв начин си представяте взаимния ви живот отсега нататък. Не говорите за това какво желаете от връзката и живота си. Не споделяте общи цели.

6. Вие сте като деня и нощта.
Толкова сте разнообразни, че просто е явно, че не сте един за различен и че няма да се получи, само че твърдоглаво и настойчиво продължавате. Вместо да вършиме това, признайте пред себе си, че сте с неверния човек и продължете напред в търсене на по-подходящ. Това ще ви направи същински щастливи.

7. Не се вълнувате да го видите.
Вълнението не лъже. Пеперудите в корема, желанието да прекарвате свободното си време с индивида до себе си подсказват, че сте влюбени и че сърцето ви се е насочило в вярна посока. Ако се чувствате таман противоположното, това може би е тъй като не сте с човек, който ви прави щастливи.

8. Не се чувствате добре със самите себе си.
Щастието не е единственият индикатор, че всичко е наред във връзката ви. Има една доста по-важна връзка и тя е тази със самите себе си. Ако се чувствате отвън кожата си, усещате, че не се харесвате в неговата компания, не одобрявате реакциите си, вършиме неща, които не са типични за вас, това са признаци, че връзката, в която сте е несъответствуваща и ви предизвика да се държите неестествено за вас.

9. Минусите на връзката ви са доста повече от плюсовете.
Ако претегляте минусите и плюсовете в главата си, това е неприятен знак, тъй като подсказва, че самите вие не сте уверени в любовта си. Има доста неща, с които сте несъгласни и които ви нервират. Те ви предизвикат да трансферирате в главата си позитивните и негативните страни на колегата и връзката ви. Ако сте стигнали до заключението, че минусите са повече, евентуално е време да признаете и че не сте с точния за вас човек.

10. Шестото ви възприятие нашепва.
Инстинктите не лъжат. Когато интуицията ви подсказва, че не сте на мястото си, това най-вероятно е по този начин. Заблудите и розовите очила са нещо, което може да ви обърка и да ви накара да стоите в несъответствуващи връзки. Но в случай че шестото ви възприятие стартира да ви нашепва да си тръгнете, послушайте го. Това сигурно е гласът на разсъдъка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР