Всеки ден се осъществява по една малка крачка за трансфера

...
Всеки ден се осъществява по една малка крачка за трансфера
Коментари Харесай

Коутиньо каза да на ПСЖ, Неймар все по-близо до Барса

Всеки ден се реализира по една дребна крачка за прехвърлянето на Неймар назад в Барселона. Още една основна стъпка беше единодушието на съотборника му в националния тим на Бразилия Филипе Коутиньо да премине в сегашния му клуб Пари Сен Жермен.

Неговите сътрудници са в Париж от няколко дни и водят договаряния с новия състезателен шеф на клуба Леонардо. В последна сметка те са споделили "да " на опцията Коутиньо да заиграе на "Парк де Пренс ", както и на персоналните условия по договорката. Той ще прибира по към 20 млн. евро годишно там.

Въпреки следващия пробив, към момента не всичко е готово. Французите желаят и още един състезател от каталунския състав, чието име към този момент не е ясно. И с изключение на него и Коутиньо, би трябвало да договорят и спомагателната сума, която Барса ще би трябвало да заплати за Неймар. Тя обаче не би трябвало да е повече от 30-40 млн. евро при идването на други двама футболисти.

Спекулациите са, че другият представител на "блаугранас ", който ще дебаркира в Париж, е Иван Ракитич. ПСЖ от дълго време има интерес към него, а предишния сезон беше подготвен да заплати 90 млн. евро за подписа му. Слуховете бяха подхранени от тайно пътешестване на хърватина до френската столица във вторник следобяд.

Той беше сниман на борда на аероплан за Париж дружно със брачната половинка си и дребното им дете. Засега каталунците не желаят да се разделят с 31-годишния полузащитник, само че в последна сметка той може да се окаже непотребен след идването на Френки де Йонг и в случай че спомогне за завръщането на Неймар, сигурно ще бъде обречен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР