Всеки човек заслужава смислени условия за живот, независимо от това

...
Всеки човек заслужава смислени условия за живот, независимо от това
Коментари Харесай

Габриел Вълков: Няма по-хубаво от това да усмихнеш дете, което скоро не е имало повод за усмивки |

Всеки човек заслужава смислени условия за живот, без значение от това каква народност е, къде е и за какво е там. Преди да сме българи, украинци, руснаци или американци, ние сме нещо друго, доста по-важно - индивиди. А от време на време няма нищо по-хубаво от това да усмихнеш дете, което скоро е нямало мотив за усмивки.

Това сподели Габриел Вълков – ръководител на МО в Българска социалистическа партия – София и претендент за ръководител на националното младежко обединяване в партията.

Той дружно с младежи от столични структури и представители на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия - Перник посетиха " Прегръдки от България " - център за настаняване на бежанци в град Перник. Акцията бе по самодейност на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – Банкя.

В момента в центъра са настанени повече от 20 дами и деца, бягащи от военния спор в Украйна, като потенциалът му е 60 индивида и се чака да бъде напълнен напълно скоро.

„ Занесохме разнообразни артикули от първа нужда, храна и мебели, с цел да се обезпечи оптимален комфорт на хората, пребиваващи в центъра. Благодарим за съдействието на Гората.бг - организацията, която поддържа " Прегръдки от България " и е в основата на грижите за тези дами и деца “, изясни Вълков и прикани всеки да избере идея, която приема за своя и да й отдели един собствен неделен следобяд.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР