Всеки човек, независимо къде работи, има право да си купи

...
Всеки човек, независимо къде работи, има право да си купи
Коментари Харесай

ГЕРБ правели добро на ЕНП, подавайки ръка на СДС

Всеки човек, без значение къде работи, има право да си купи жилище и да живее по този начин, както желае да живее. Това съобщи депутатът от ГЕРБ и ръководител на бюджетната комисия Менда Стоянова пред bTV. Изказването й е във връзка информацията за жилищата на Цветан Цветанов, Цецка Цачева и Вежди Рашидов.

Тя посочи, че не е осведомена с съответните данни и не може да разяснява дали цените на парцелите са пазарни, или не. Самата Стоянова не се е интересувала от жилища, защото нямала желание да си купува апартамент в София. В момента живеела чартърен в жилище на Народното събрание.

Тя уточни, че не знаела, че Цачева и Рашидов са имали жилища в кооперацията до нейния блок.

" Не мога да знам сътрудниците, които купуват жилища, къде ги купуват. Всеки си има персонален живот и това е в границите на персоналния живот ", отсече тя.

Стоянова съобщи, че прокуратурата е тази, която би трябвало да реши дали има съображение да се смята, че има някакъв тип нарушаване. Тя самата не желала да дава оценки.

Стоянова разяснява и решението на ГЕРБ да предложи на Съюз на демократичните сили две места в листата си за евроизборите. Според нея е доста значимо по какъв начин ще бъде образуван новият Европейски парламент - дали ще имат превес националистически и популистки партии, или ще се резервира консервативното дясно на политиката.

" Това е борба. И всяка една страна, която е в тази борба, би трябвало да се бори за това ", акцентира тя и подсети, че Съюз на демократичните сили е сестринска партия в Европейската национална партия.

Разцепвайки се на n-брой партии, не можейки да създадат даже за европейските избори обединяване, те нямат никакъв късмет да бъдат показани в Екологичен потенциал, изясни Стоянова. Според нея ГЕРБ правели положително на ЕНП, защото подавали ръка на сестрински партии. Искаме да консолидираме електората по този начин, че повече европейски депутати, членове на ЕНП, да бъдат в Европейския парламент, заключи тя. /News.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР