Всеки човек, който има деца или иска да има, със

...
Всеки човек, който има деца или иска да има, със
Коментари Харесай

Най-голямата грешка, която допуска всеки родител

Всеки човек, който има деца или желае да има, сигурно се опасява се да не позволява неточности при . Уви, грешките са неизбежни.

Това към което всички би трябвало да се стремим е да бъркаме " безвредно ". Наскоро почитан английски институт разгласява задълбочено проучване, извършено след 1200 фамилии в Южна Англия, за връзката сред родителите и децата в първите пет години след раждането. Оказва се, че колкото и да сме разнообразни всички позволяваме едни и същи неточности. Ето кои са най-честите от тях:
4 неточности при развъждането на деца  Мъдрите препоръки на една баба към нейната внучка преди сватбата Мъдрите препоръки на една баба към нейната внучка преди сватбата
Никога не е ненужно да използваме препоръките на възрастните хора, основани на техния голям житейски опит. Те не се изчерпват единствено с кух...

1. Прекалени упоритости . Почти всички родители желаят децата им са най-хубави във всичко и в устрема си да ги създадат съвършени прекаляват и им основават проблеми със самочувствието.

2. Сравнение с другите деца. Родителството не е съревнование, само че множеството млади родители не помнят това и непрекъснато съпоставят децата си с другите малчугани. Никога не забравяйте, че всяко дете е друго.

3. Прекалено четене в интернет. 86% от изследваните двойки признават, че са прекарали часове наред в интернет форумите, за " да се научат " да отглеждат децата си. Над 70% от тях признават, че са можели да употребяват да употребяват това време за по-пълнеценно другарство с децата си.

4. Лъжат децата си " за положително ". В устрема си да възпитат своите наследници и да ги укротят множеството родители употребяват почтени неистини без да подозират, че позволяват най-голямата родителска неточност. Множество проучвания потвърждават, че безобидните неистини в ранна детска възраст основават илюзии в децата, че лъжата е неизменима част от живота ни.
 8 неуместни реакции на мъже, когато им оповестят, че ще стават бащи 8 неуместни реакции на мъже, когато им оповестят, че ще стават бащи
Мъжете реагират друго, когато приятелката или брачната половинка им каже, че чака дете. Понякога реакциите на мъжете са много изненадващи,...

Не допускайте тези неточности в развъждането на вашите деца!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР