Всеки човек иска да бъде успешен, здрав и богат. Но

...
Всеки човек иска да бъде успешен, здрав и богат. Но
Коментари Харесай

Вашето подсъзнание знае всичко

 подсъзнание

Всеки човек желае да бъде сполучлив, здрав и богат. Но по какъв начин да се реализира? Уж всичко наподобява елементарно. Трябва да се сложи цел, да се сформира проект и да се върви по дадения път.

И ръководейки се от тази мисъл, ние се насочваме на странствуване из живота, разчитайки на това, че ще можем да реализираме триумф и благополучие. И главният инструмент, който използваме, сме самите ние!

Триковете на подсъзнанието

А доста ли знаем за себе си?

Съществуват механизми, които работят в главата ни, до момента в който планираме живота си и се опитваме да го управляваме.

Нека си спомним айсберга.

Знаем, че на повърхността на айсберга се намира единствено една десета част, а 90 % от леда са скрити под водата. Нашето мислене прилича същото – в случай че връхната част се назовава схващане, то долната, скритата от очите е подсъзнание.

Съзнанието е част от разсъдъка, което е налична за нас.

 айсберг

Всички наши мисли, логическото мислене се случват на равнище схващане. Съзнанието ръководи всички процеси на взаимоотношения в обществото, както и цялата практическа активност на индивида.

Под водата са скрити нашите същински стремежи, мисли и потребности, житейски настройки, обществено неодобрявани в обществото модели на държание, а също и страхове, проблеми, контузии, претекстове.

Мисленето ни непрекъснато си играе игри с нас. Съзнанието ни кара да се движим напред, тъй като имаме хубава цел и мотивация, само че оставаме на мястото си и се стопираме пред постигането на мечтаното. И това към този момент е трик на подсъзнанието.

Всички проекти се разсипват като пясък, тъй като аргументите за нашия триумф се намират в съзнанието, а аргументите, поради които не трябва да вършим нещо, се намират в подсъзнанието.

Всеки момент нашето подсъзнание записва всичко, което се случва с нас. Всичко, което виждаме, слушаме, усещаме. Всичко това се съхранява в подсъзнанието ни във тип на облици и картини, които могат да възкръснат в паметта.

Точно подсъзнанието оказва помощ на индивида, направлявайки неговата активност. Чрез интуицията, сънищата, чувствата и предчувствията то ни подсказва нужните хрумвания и решения.

Подсъзнанието е това, което хората мислят и желаят в действителност, само че не подозират.

Психолозите знаят, че случайности няма, зад всяка случайност в държанието има прикрит претекст. Точно подсъзнанието дава на съзнанието командата „ инцидентно “ да забравите къде сте поставили документите си преди да излезете от у дома.

И в следствие закъснявате за среща, на която в действителност не желаете или се страхувате да отидете.

Подсъзнанието дава на съзнанието командата „ инцидентно “ да наберете неверен телефонен номер и попадате не там, където сте желали, само че в действителност звъните навръх този човек, който желаете да чуете. Какъв значим извод може да се направи от всичко написано?

Докато не ръководите подсъзнанието, корабът на ориста се носи по течението. Но единствено да измененията някои от настройките си и подсъзнанието, като правилен прислужник, ще ги одобри и ще стартира обработка. В резултат, след известно време животът ще стартира да се трансформира.

И придвижвайки се към своите цели, реализирането на желанията става допустимо. И в следствие към този момент сте очевидно по-напред…

Трябва единствено да се научите да влизате в контакт със своето подсъзнание. Всичко е просто!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР