Всеки човек е страдал от запек или храносмилателни проблеми в

...
Всеки човек е страдал от запек или храносмилателни проблеми в
Коментари Харесай

Искате да се отървете от запека и да отслабнете? Пригответе проста домашна рецепта!

Всеки човек е страдал от запек или храносмилателни проблеми в даден миг. При храносмилателни проблеми и запек, просто пробвайте следната рецепта. Благодарение на нея можете освен да регулирате изпразването на червата, само че и да отслабнете единствено за седмица.

Целият храносмилателен тракт ще бъде прочистен. Ако съчетаете тази удобна за храносмилането рецепта с уместно здравословно хранене, ще достигнете и до значимата фаза на превантивното пречистване на организма.

Благодарение на тази примес тялото ви ще се детоксикира доста дейно и метаболизмът ви ще се форсира.

Необходими артикули:

200 мл вода 1 с. л. от чиа 2 сини сливи 1 лимон

Начин на подготвяне:

Накиснете сливите във вода за една нощ, с цел да омекнат. На сутринта извадете сините сливи и към останалата вода прибавете сока от един лимон и лъжица семена от чиа. След 10 минути разбъркайте деликатно и върнете сливите назад. Всичко се смила добре и се употребява.

Сините сливи ще оказват помощ на вашите вътрешности и цялостната храносмилателна система да действат вярно. Помагат най-много поради високото наличие на фибри.

Фибрите освен оказват помощ при храносмилателни проблеми, само че и контролират равнищата на холестерола.

Тази рецепта предотвратява стареенето на кожата, подкрепя елиминирането на свободните радикали и съдържа набор от антиоксиданти.

Лимонът ще ви помогне да се отървете от мастните натрупвания в червата, да премахнете доста отрови и да стимулирате храносмилателния тракт като цяло.

Семената от чиа подкрепят цялостната функционалност на храносмилателната система, като отстраняват токсините от дебелото черво.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР