Всеки българин трябва да има мнение и отношение, когато се

...
Всеки българин трябва да има мнение и отношение, когато се
Коментари Харесай

Главният секретар на президента: Правителството управлява COVID кризата в пълен хаос

Всеки българин би трябвало да има мнение и отношение, когато се харчат обществени средства. В проекта на държавното управление за възобновяване са планувани да се изхарчат над 12 милиарда, като над 50% от тях отиват в строителството и санирането. Не, че не би трябвало да се дават пари за тези браншове, само че ние предложихме вложение в стопанската система, в образованието, в опазването на здравето, в екологията.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по bТВ основният секретар на президента Димитър Стоянов във връзка препоръчаните предходната седмица от президентството Проекти за рационализация на България и за транспарантно и дейно ръководство.

" Планът на държавното управление е едно желание. Ние предложихме съответни планове. Това не са планове на президентството, а на България. Тези 12 милиарда не са на Борисов, а на България. В нашите планове финансирането е отмерено във всички стълбове. Отново ще повторя, че проектът на държавно управление се състои единствено от едни положителни планове без да е обяснено какви цели ще бъдат реализирани и какви средства ще бъдат отделени. В нашите планове има ясно обосновани цени и планове, както и резултатите, които ще бъдат реализирани. Предоставили сме нашите планове на Министерски съвет ", разкри той.

" Правителството ръководи Коронавирус рецесията в цялостен безпорядък. Управлението е безредно. Виждаме заповеди, които се сменят безусловно през няколко дни. Говореше се за Коронавирус отделения, Коронавирус лечебни заведения, Коронавирус хотели, където камериерките трябваше да стават медицински сестри. Последният образец е от през вчерашния ден. Премиерът разгласи, че на 21 декември се отваря всичко, я няколко часа по-късно здравният министър съобщи, че към този момент няма такива планове. Подаването на сходни разнопосочни изказвания не оказват помощ никога на обществото и не би трябвало да го упрекваме. Един вицепремиер съобщи, че рецесиите не се ръководят, само че това безусловно не е правилно. Всяка една рецесия се ръководи. Сега и лятото беше проспано и не се взеха никакви ограничения. Трябваше да бъдем готови, само че това не се случи ", безапелационен бе Димитър Стоянов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР