Всеизвестен факт е, че т.нар. бели отрови (сол, захар и

...
Всеизвестен факт е, че т.нар. бели отрови (сол, захар и
Коментари Харесай

За положителния ефект от солта

Всеизвестен факт е, че така наречен бели токсини (сол, захар и брашно) са по-скоро нездравословни за организма и здравето, в сравнение с потребни. Разбира се, както всяко предписание, и това има изключения… и то какви.

Солта е набеждавана и то не без съображение за виновника на ред болести, като такива на сърцето, мозъка. Солта оказва помощ тялото ни да задържа вода, в резултат на което се усещаме подпухнали и подути.

Оказва се обаче, че дребни количества сол са в положение да изпратят половия живот на дамите в нови измерения. Немски откриватели от университета в Карлсруе са провели редица проучвания върху въздействието на разнообразни хранителни артикули върху женското либидо.

Крайният резултат е напряко фрапиращ: дамите, които обичат да похапват нездравословни консервирани храни, цялостни със сол, се радват на няколко пъти по-пълноценен полов живот.

В извършеното проучване били тествани почти 800 дами на възраст сред 25 и 35 години. Крайните резултати демонстрират, че солените храни имат позитивен резултат върху половото предпочитание на нежния пол.

 Либидо

Учените с наяве блаженство стигнали до заключението, че дамите, които избират да хапват консервирани зеленчуци и гъби, работят прогресивно и без да осъзнават за бурния си полов вкус. Те одобряват всекидневно до 30 грама сол и в краен резултат вършат секс от 2 до 5 пъти на седмица.

За разлика от тях, представителките на нежния пол, които по една или друга причина се лимитират в използването на солени артикули и не ядат “вредните консерви ” вършат секс също от 2 до 5 пъти, само че за месец.

Тайната на солта като афродизиак експертите изясняват просто: натриевият хлорид покачва производството на тестостерон, хормонът, виновен за либидото. Ето за какво дамите, които обичат солени храни имат и нараснал полов вкус.

Важно е да се знае, че тялото ни съдържа 80% вода и се нуждае от сол, с цел да бъде добър електролит и по този начин да могат всички процеси да протичат обикновено.

Препоръчва се дневно да се пият сред 6-8 чаши вода, към които би трябвало да се добави и малко нерафинирана морска или каменна сол. Готварската сол е противопоказна за задачата, тъй като тя съдържа 5% примеси, някои от които са отровни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР