Все повече нови данни излизат за разследването на случая Семерджиев.Разследването

...
Все повече нови данни излизат за разследването на случая Семерджиев.Разследването
Коментари Харесай

Има данни и за данъчни престъпления и пране на пари от Семерджиев

Все повече нови данни излизат за следствието на случая " Семерджиев ".

" Разследването е в доста напреднала фаза въз основа на това, че в първите дни бяха събрани всички вероятни доказателства, които все още са подложени на съответните експертни проучвания. Надявам се след окончателните изводи на движимостите лица и специалистите да имаме бърз край на това досъдебно произвеждане ", разяснява зам.-директорът на Национална следствена служба Ясен Тодоров в " Денят ON AIR ".

Той добави, че се надява в период до 4 месеца от злополуката следствието да е завършило. По думите му се чака да има и трето досъдебно произвеждане за бизнеса на Семерджиев. Има данни за документни и данъчни закононарушения и пране на пари.

" Министърът на вътрешните работи приказва политически. Аз съм магистрат, не мога да върша политически изявления. Аз служа си с потвърдени обстоятелства. Аз не мога да потвърдя думите на министъра на вътрешните работи за служители на реда, които са помагали на Семерджиев. Ние имаме несъмнено открито, че една служителка е пособия на обвинения. Това е обществено известно ", сподели Тодоров пред Bulgaria ON AIR.

Гостът прикани политиците да деформализират наказателния развой и да осъвременят Наказателния кодекс и означи, че закриването на профилираното правораздаване е било голяма неточност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР