Все повече хора се интересуват от това какво предричат звездите

...
Все повече хора се интересуват от това какво предричат звездите
Коментари Харесай

Зодията на кучето отговаря много точно на характера му

Все повече хора се интересуват от това какво предсказват звездите за тях, само че нещата не се свеждат единствено до човешката същина – зодията на вашия домакински любим съюо може да разкрие доста за държанието и характера му. Прочетете в идващите редове дава отговор ли написаното за зодията на вашето куче:

Овен

Кучетата под знака на Овена обичат приключенията и заниманията. В тяхното държание виждаме, че обичат да преследват други животни – птици, катерици и така нататък Те не се отхвърлят, до момента в който не получат нещо – дали играчката си, или някое друго лакомство – резултатът би трябвало да е в тяхна изгода. Възможно е да проявят експанзия към хора, които не им вдъхват доверие.

Телец

Кучетата Телец, за разлика от хората с тази зодия, не обичат дългите разходки и са мързеливи. Те са доста лакоми и капризни по отношение на климата – не обичат прекомерно студено или топло време и избират в тези обстановки да не излизат от зоната си на комфорт.

Близнаци

Близнаците са едни от най-очарователните любимци, само че пък постоянно демонстрират капризите си, както и менят настроенията си за секунди.

Рак

Домашните любимци с тази зодия обичат да бъдат милвани, обичат да се сгушват в стопаните си и са доста предани. Те са доста подобаващи за кучета „ лидер “.

Лъв
Знаете ли за какво кучетата ближат ръцете и краката ви?
Задавали ли сте си в миналото въпроса за какво вашето куче непрестанно ближе ръцете и краката ви? Имате ли визия какво в действителност може да оз...
Прочети повече
Кучетата Лъвове са доста храбри любимци, които без да се замислят се впускат в пердах и пазят стопаните си. Имат потребност непрекъснато да има хора около тях, а откажете ли им обичаното лакомство – няма да ви оставят с часове, до момента в който не го получат.

Дева

Девите са послушни любимци, елементарно се дресират и заобикалят да вършат пакости. Те пазят непорочност и са спокойни.

Везни

Везните също са спокойни, послушни и предани любимци, само че стават извънредно ревностни, в случай че около стопанина им се появи друго животно.
Най-харесваните имена на мъжки кучета
Избирането на име на домашния ни любим е съвсем толкоз значимо, колкото и изборът на име за дете. Когато търсим уместно име на своя л...
Прочети повече
Скорпион

Скорпионите са извънредно лоялни, умни и предани. Подобно на Везните – стават извънредно ревностни и пазят стопанина си единствено за себе си.

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви кучета, които обаче умерено може да разхпждате без каишка, тъй като няма да избягат от своя собственик. Изключително любопитни са и следят дълго всичко около тях.

Козирог
9 забавни обстоятелството за кучетата, които евентуално не сте знаели!
Ако сте умел притежател на куче, евентуално към този момент знаете постоянно срещаните обстоятелства, да вземем за пример, че те живеят един до друг с индивида от хиляди година..
Прочети повече
Козирозите са подредени и послушни любимци, които обаче не се схващат елементарно с останалите животни – предлагаме ви по-често да ги събирате с други кучета, с цел да се социализират.

Водолей

Водолеите не могат да се дресират елементарно и вършат каквото им скимне, само че когато видят, че сте заети – ви оставят, до момента в който самите вие не им обърнете внимание. Уважават стопаните си.

Риби

Кучетата Риби са доста обществени и обичат да се милват във всеки, по тази причина е и доста елементарно да бъдат откраднати. Те се схващат чудесно и с други животни, даже под един покрив.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР