Все повече държави регистрират първи случаи на новия вариант на

...
Все повече държави регистрират първи случаи на новия вариант на
Коментари Харесай

„Омикрон“ прониква в Европа – все повече страни откриват новия вариант

Все повече страни записват първи случаи на новия вид на ковид. След 13-те позитивни проби в Нидерландия, нови инфектирани бяха регистрирани във Англия, Дания и Канада.

Франция разгласи 8 случая за подозрителни. Специалистите допускат, че в доста други страни също има инфектирани с разновидността Омикрон, само че към момента не са открити.

Европейската комисия разгласи, че до момента в който не бъде изработен цялостен разбор на разновидността, страните би трябвало да печелят време. Отново беше очебийно, че е значимо да се имунизираме. Препоръчва се обществена отдалеченост, даже тя да не е наложителна в другите страни.

„ Знаем, че сме в конкуренция с времето. Учените и производителите на ваксини имат потребност от 2 или 3 седмици, с цел да изготвят цялостна картина на разновидността във разновидността Омикрон. Най-високият приоритет е имунизация, имунизация, имунизация. Поставете си и подсилващата доза. Тя подвига равнищата на антитела и подтиква паметта на клетките за вирусите от типа на COVID-19”, съобщи ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР