Все по-усилено се носи слух, че продуцентът Маги Халваджиян отново

...
Все по-усилено се носи слух, че продуцентът Маги Халваджиян отново
Коментари Харесай

Монитор: Маги Халваджиян прави вечерно шоу по bTV?

Все по-усилено се носи слух, че продуцентът Маги Халваджиян още веднъж е затоплил връзките си с bTV и ще прави ново вечерно шоу там. Повод за мълвата дават честите визити на бащата на „ Като две капки вода “ в медията, написа " Монитор ".

Хора от малкия екран даже настояват, че Халваджиян е пред сключване на контракт за вечерно толк-шоу с посетители и балет, което ще запълни дупката, опразнена от Слави Трифонов и неговото овакантяване след 19 години на ефир. Маги към този момент дори показал промо за предаването и то най-вероятно ще започва на есен.

Пред „ Монитор “ от компанията не крият, че договарят с bTV.

Глобал груп е на пазара към този момент над 20 години  и това е, с което се занимаваме  - планове за нови излъчвания, сериали. Нищо необикновено няма в това да работим с всички малките екрани. Но не можем да разясняваме нищо повече от това, тъй като тези договаряния и срещи, и това, което се приказва на тях, е с изискване за конфиденциалност допълниха пред нас от компанията на Халваджиян.

Срещите сред Халваджиян и bTV се случват доста преди Слави Трифонов да разгласи желанието си да спре предаването на 6 май. Евентуалното бъдещо завръщане на арменците в малкия екран не е подбудено от липса, която би трябвало да запълнят. А напоследък стана и все по-възможно. Припомняме че продуцентската им компания правеше огромна част от външната продукция на медията преди години, в това число сериала „ Седем часа разлика “, само че раздор в връзките и обвинявания в опит за цензура разделиха пътищата на двете компании. Ръководството на bTV, което тогава влезе в конфликтa обаче, към този момент е в историята и очевидно това подтиква Халваджиян да затопли още веднъж връзките.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР