Все по-упорити са слуховете, че Михаил Билалов е аут от

...
Все по-упорити са слуховете, че Михаил Билалов е аут от
Коментари Харесай

Билалов седна на стола на Цитиридис

Все по-упорити са слуховете, че Михаил Билалов е навън от " Стани богат " и сега му се търси заместител, напомня " Блиц ". Версиите за отстраняването му са доста, само че той до момента не беше коментирал тези изказвания. Изненадващо, обаче, се появи в друго шоу и зае мястото на водещия. 

Вчера Билалов се появи в " Шоуто на Цитиридис " и най-сетне реши да задоволи любознанието на почитателите на " Стани богат " и да каже цялата истината. Изненадващо той зае мястото на водещия, оставяйки го да седи на диванчето за посетители. 

" Въобще няма да диспутирам “, помири се Цитиридис, само че Билалов бързо реши обстановката с думите " Извинявам се, бях на работа в друго предаване “. Шегите на двамата водещи в bTV продължиха в същия дух.

Николаос върна жеста на Билалов като му благодари, че напоследък го е изместил от изявленията в медиите. " Ще бъдем на смени – ти първа, аз втора “ отвърна му Билалов и добави, че не желае да разяснява, а да се концентрира върху започващите през днешния ден поредност от фотоси на предаването Стани богат.

С тези думи той опроверга изказванията, че е напуснал или пък изпъден от хитовото шоу, в което се раздават огромни пари против верни отговори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР