Все по-популярна става процедурата глутеопластиката, на което се подлагат повече

...
Все по-популярна става процедурата глутеопластиката, на което се подлагат повече
Коментари Харесай

Дупе 18+: Тези звезди направиха задните си части огромни, трудно се движат СНИМКИ


Все по-популярна става процедурата глутеопластиката, на което се подлагат повече и повече дами. Разбира се, като всяка намеса и тя също крие своите опасности и рискове.

Вероятно множеството от нас ще се съгласим, че в новия 21-ви век е съвременно огромното – устни, вежди, гърди и… несъмнено дупетата.

Вече всеобщо дамите се пробват по този метод да станат по-желани и да притеглят повече мъжкото внимание. Те са уверени, че като си създадат устните като на Анджелина Джоли или пък гърдите като на Памела Андрерсън ще реализиран точно това.

Разбира се в корекциите на външния тип няма нищо неприятно, стига те да са безвредни и да носят задоволство на подлагащия се и несъмнено – с мярка.

Именно нея са пренебрегнали основните герои на тази интервенция – глутеопластиката, по която са увлечени не малко дами. Тя съставлява увеличение на задните елементи посредством прибавяне на импланти в тях, с цел да се реализира така наречен „ бразилско дупе “.

Лягането под скалпела икономисва стотици дни потене във фитнес залите и за къс интервал от време получавате стремежи резултат. По този метод се придава закръгленост и повече женствено лъчение.

По-долу са няколко звезди, които са попрекалили с пластиката и са отишли прекомерно надалеч, преценете сами:

Black China:



 

Иги Азалия:



 

Мария Магдалена:



 

Ники Минаж:



 

Александър Шпак:



 

Наташа Краун:



 

От българските звезди Моника Валериева също се е възползвала от процедурата:





Източник: blitz.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР