Все по-меко време ни очаква в следващите дни. Януари завършва

...
Все по-меко време ни очаква в следващите дни. Януари завършва
Коментари Харесай

Все по-меко време ни очаква идните дни. Как ще завърши януари?

Все по-меко време ни чака в идващите дни. Януари приключва без превалявания, а такива ще има в някои региони на страната, само че чак при започване на февруари.

Днес ще има променлива облачност. Ще бъде прохладно, изключително в Дунавската низина, където вятърът от запад ще бъде краткотрайно мощен.

Минималните температури сутринта ще са от минус 5 до нула градуса, а дневните ще са от 6 до 11 градуса, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

В събота и неделя ще остане прохладно, с променлива облачност. Минималните температури в множеството места ще са от към минус 4 до плюс 1, а дневните в събота от 4 до 9, а в неделя от 8 до 13 градуса.

В понеделник денят ще стартира със слънчево време, само че след обяд облачността от запад ще се усилва. Почти без превалявания.

Минималните температури ще бъдат към нулата, а дневните - от 4 до 9 градуса. Ще остане и много прохладно, изключително в низините.

Във вторник и сряда ще бъде облачно. Минималните температури ще са без смяна, а дневните - от към 6-7 до 13 градуса.

На места, основно в южната половина на страната ще превали дъжд, в планините - и сняг.

Меко, съгласно предварителните прогнози, остава времето и в средата на идната седмица, с минимални стойности към нулата и дневни - до към и над 10 градуса.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР