Все по-динамични и напрегнати ще бъдат ситуациите, с които ще

...
Все по-динамични и напрегнати ще бъдат ситуациите, с които ще
Коментари Харесай

Приятелства и предателства в новите епизоди на „С река на сърцето“

Все по-динамични и напрегнати ще бъдат обстановките, с които ще се сблъскат героите в новите епизоди на фамилната сага „ С река на сърцето “ тази седмица по NOVA. Вяра (Луиза Григорова-Макариев) взема решение да изостави предишното си на драгажната баржа и да стартира нов живот в имението на татко си. Избор, който ще се окаже сложен освен за нея, само че и за нейната близка другарка Петя (Цветина Петрова). Изпитанията обаче връхлитат Вяра още в първите дни след огромната смяна, а в основата на всичко стои сръбският мафиот Зоран Васович (Игор Ангелов), който ще я подложи на редица проби, с цел да ревизира дали и в каква степен е подготвена да съобщи брат си Борис (Александър Димов) и винарната.

Междувременно в другия завършек на града Петър (Александър Сано) и Боряна (Йоанна-Изабелла Върбанова) са изправени пред предизвикването да живеят дружно. Това мъчно и за двамата общуване ще отвори остарели рани и ще отключи доста мемоари. В същото време Петър не стопира да търси сърбина, с цел да довърши започнатото. Търсенето го води при остарял познайник, само че ново известие от Зоран ще преобърне хода на историята.

В близкия манастир обстановката за Лазар (Христо Петков) се заплита от ден на ден, откакто вниманието на медиите е привлечено от неизвестен сигнал, обвързван с изчезналите пари от дарителската каса. В същото време Нектарий (Леарт Докле) става все по-близък с Невена Тополска (Мартина Апостолова) и ѝ разкрива цялата истина за нямото момиче. Открито тяло край реката обаче ще насочи вниманието на Тополска в напълно нова посока.

Извън града Коко (Матьо Горанов) и Христо (Никола Додов) се насочат на странствуване, което ще ги сближи още повече и ще разкрие още секрети от предишното на фамилията на Вяра и Димитър.

Не пропускайте да разберете какви провокации чакат още героите в фамилната сага „ С река на сърцето “ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Следете всичко за „ С река на сърцето “ на Фейсбук страницата и Instagram профила на продукцията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР