Все още обаче България има какво да направи, за да

...
Все още обаче България има какво да направи, за да
Коментари Харесай

Калфин за Шенген по море и въздух: Добра крачка напред, ще облекч...

" Все още обаче България има какво да направи, с цел да влезе пълноправно в Шенген ", уточни той в ефира на Българска национална телевизия.

 

" Голямата изгода за България, ще пристигна при отпадането на сухопътните граници, когато със прилежащите ни страни - Гърция и Румъния изчезне граничния надзор. Това ще се отрази доста позитивно и на стопанската система на страната, и на туризма и на по-лесното напредване на българските жители ", безапелационен е Ивайло Калфин.

По отношение на мигрантския напън той акцентира, че най-важната причина да влезем в Шенген е ние да имаме глас като останалите страни и отговорността да се разпредели по-справедливо, освен на граничните страни.

 

" Продължават договарянията с австрийско държавно управление. Ангажиментите от там са, че едва ли ще ни пуснат по сухопътните граници. Това е субективна спънка, обвързвана с бежанците в Австрия ", добави още той. 

 

Преди дни Нидерландия подвигна своето несъгласие за България в Шенген. Едно от необятно признатите отзиви за повода - в това число изразена от и от, са измененията в Конституцията в посока господство на правото у нас.

 

След като Румъния и България - с ангажимента, че договарянията не престават, през вчерашния ден оповестиха, че двете страни ще бъдем присъединени от март по въздух и вода, а диалозите за сухопътното присъединение ще продължат, Австрия излезе с нова позиция, която. Австрийското външно министерство не удостовери за реализирано съглашение, уточни, че не е поемало ангажимент за диалози за сухопътен Шенген и изиска да двете страни да сме подготвени да приемем лица от Сирия и Афганистан.  

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР