Все още ни е трудно да повярваме, че и четвъртият

...
Все още ни е трудно да повярваме, че и четвъртият
Коментари Харесай

Голямото сбогуване: Епичен купон за звездите от "Игри на волята", Джаферович ги събра в Резиденцията

Все още ни е мъчно да повярваме, че и четвъртият сезон на " Игри на волята " е в историята. Та като че ли през вчерашния ден Куков нареждаше Генчо на Стопанството! Но фактита са си обстоятелства и Алекса е новият първенец на хитовото риалити.

От сторитата на участниците видяхме, че множеството участници са чествали финала дружно в столичен бар, само че това надалеч не е било единственото празненство за края на Игрите. 

Виж още: Вместо " честито ": Хейтъри блокираха Алекса онлайн! Как понесоха загубата Фифо и Георги

В профила си в Instagram Евгения Джаферович разгласява много фотоси от друго познато ни място - Резиденцията, която беше по този начин мечтана от всички племена в продължение на 3 месеца. 

По всичко проличава, че след края на Игрите някои от участниците са се събрали на емблематичната локация, с цел да отпразнуват края на фотосите и едно незабравимо за цялостен живот лято. 

 https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/

На купона са били спечелилия Алекса, половинката му Елица, а и Гого, Цветан, Генчо, Мирела, Виктория, Георги, Лефтеров, Ралица, Георги, Зори, Мани, Фейгин. Били са и Ваня Джаферович, както и децата им с Евгения. Съдейки по това в чий профил се появиха фотосите, бихме предположили, че точно инфлуенсърката е уредник на празненството. 

Виж още: Предколеден детокс: Ганка от Сървайвър се стопи, ето по какъв начин го реализира

" Поздравления за финалната тройка! Уникална игра! Браво момчета! ", написа Евгения, която качи фотосите. Във вечерта на финала пък всички се събраха в бар, като за първи път на едно място са били спечелилият Алекса и Аспарух, с който сякаш щеше да има пердах. Засега не излиза наяве да е имало нещо такова, а ние сме щастливи, че очевидно пристрастеностите там са утихнали. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР