Все още не е ясно какво е веществото, което е

...
Все още не е ясно какво е веществото, което е
Коментари Харесай

Полицията излезе с подробности около взривеното заведение в центъра на Монтана

Все още не е ясно какво е веществото, което е употребявано за гърмежа в заведението в центъра на Монтана предходната нощ, оповестиха от полицията. Те прецизираха още, че хвърленото самоделно взривно устройство е било в малко количество и най-вероятно е целяло единствено заплашване.
Няколко часа екип на Специализирания отряд за битка с тероризма беше на място и правеше оглед. Заведението е със счупени прозорци и част от пода вътре е избит. До късно нощес чиновници на заведението почистваха стъклата и отстраняваха вредите. На място остана и полиция.
Както BulNews.bg заяви, заведението е благосъстоятелност на Стефан Петров с прякор Бухала. Той има заведения за бързо хранене, бизнес с коли и автосервиз. Това не е първото нападение против него. От полицията осведомиха още, че през 2014 година беше хвърлен коктеил „ Молотов “ в друго заведение на Петров.
Петко Шумански – шеф бранш „ Криминална полиция “ – Монтана разясни, че към този момент работят по няколко версии.
„ Нанесените вреди са минимални, само че публичната заплаха на действието е такава, че ние ще активизираме всички сили и средства, с цел да стигнем до създателя на осъщественото действие. Издигнати са няколко версии, работи се интензивно все още, разпитани са очевидци, осъществени са нужните процесуално-следствени дейности. Собственика на заведението и преди е бил жертва на злоумишлени действия, само че не от този вид и тип “, сподели Петко Шумански.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР