Все още не е превзета партията. Още в учредяването на

...
Все още не е превзета партията. Още в учредяването на
Коментари Харесай

Сандов: Лукойл храни режима на Путин, не беше лоялен партньор в годините

" Все още не е завладяна партията. Още в учредяването на тази партия през 2008 година си говорихме, че най-големите опасности ще дойдат, когато се появят властта и парите. Всяка организация, която взе участие в политиката, е тестване. На този стадий най-малко в Народно събрание и държавно управление се оправяме сполучливо и потвърждаваме, че не сме партия, която може да стои в профил. Можем да бъдем пълностоен сътрудник в ръководството на страната ", коментира бившият министър на околната среда и водите и вицепремиер по климатичните политики в " Денят ON AIR ".

По негови думи публичността оказва помощ на такива процеси да решат намерено. 

" Ако вършим всичко на мрачно, в един момент избирателите няма да разберат защо хората гласоподават по този метод, за какво вършат тези дейности. При нас няма да се следи такова държание, имам вяра, че няма да се следи и в бъдеще, тъй като сработи новата ни система. Надявам се, че ще се върне напълно редът и главните и ще се опитаме да привличаме хора, които са чисти като морални планове ", сподели още той.

Сандов съобщи категорично пред Bulgaria ON AIR, че в столицата борбата за локалните избори ще е по-лесна. " В София имаме мощен претендент и на второ място имаме необятно обединяване, ще ни бъде по-лесно, без значение кой ще е претендентът на ГЕРБ. За локалните избори сме във заключителен развой на довеждане докрай на съдружно съглашение. В нея съществува либерален опит да се търсят консенсусните решения ", добави той.

Запитан дали локалните избори могат да " разтурят сглобката ", той отговори:  " До огромна степен зависи по какъв начин ще се организира акцията. Дали хората, които се усещат недооценени, ще поддържат или няма да работят срещу вътрешния си съставен елемент, какъв резултат ще се реализира. Факт, че е според от тези развой, съществуват два сюжета - за сгъстяване или разлюляване на тези връзки ", разяснява той.

Относно " Росенец " и това, че на " Лукойл " няма да се заплащат неустойки за предварително прекратената концесия, Сандов акцентира, че  " Лукойл " не е бил предан сътрудник през годините.

" Росенец " не е просто един търговски контракт, тук би трябвало да имаме поради външнополитическата конюнктура и глобите, които има. България направи изключение, само че не виждаме смисъл от позиция на това, че тази рафинерия храни режима на Путин. От друга страна дългогодишните нелоялни практики, предприятието да не заплаща никакви налози в България, регистрира големи загуби. Това не е бил предан сътрудник в годините ", сподели Сандов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР