Все още е възможно да имаме кабинет. Няма да подкрепим

...
Все още е възможно да имаме кабинет. Няма да подкрепим
Коментари Харесай

Нинова: Имаме съмнения, че последните избори са фалшифицирани

" Все още е допустимо да имаме кабинет. Няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ, явно е, че „ Продължаваме Промяната “ не желаят да беседват с нас поради Изборния кодекс. Ще изчакаме третия мандат и откакто бъде връчен, тогава ще решим ". Това разяснява на конференция в Пловдив водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Днес тя е участвала на Национален съвет на младежите от партията в Асеновград.
 Българска телеграфна агенция
„ Имаме подозрения, че последните избори са фалшифицирани. Надяваме се прокуратурата след оня ден да се е самосезирала “, сподели в отговор на журналистически въпрос водачът на Българска социалистическа партия.

Тя разяснява, че имат разписки от секционни комисии, в които има разлика по 5-6 гласа сред това, което е отчела машината, и това, което е на бележката . Направете сметка по 5-6 гласа на 12 000 машини какво излиза, сподели Нинова. По думите ѝ Централната изборна комисия е трябвало да излезе с отчет има ли разминаване сред протоколите от машините и преброяването на разписките. 
 Българска телеграфна агенция
Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява, че не може да пояснява какво е желал да каже Кирил Петков по отношение на изнесената информация от депутата Георги Свиленски за предоставяне на кодове. Свидетел съм, че той сподели " Оттеглете закона и ще ви предоставим и на вас кодовете “ , сподели Нинова и добави: „ какво той е имал поради, да си изяснява “.

Нинова бе безапелационна, че Българска социалистическа партия няма да отдръпна проектозакона за смяната в Изборния кодекс във връзка с бюлетините. Тя уточни, че с него дават отговор на упованията на българското общество. Щом слагат ултиматуми и " червени линии ", дано се знае, че това го вършат те, разяснява тя. По думите ѝ има или няма държавно управление, бюджет би трябвало да има. Ние не обвързваме двете неща - че тези които ще поддържат бюджета, ще са коалиция за последващо държавно управление, сподели Нинова.

В последните 25 години не сме били по едно и също време в положение на енергийна, икономическа, обществена рецесия, разследване на коронавирус рецесия и война на няколкостотин километра от България, уточни водачът на Българска социалистическа партия. Според нея първо би трябвало да се стабилизира стопанската система, да се поддържа народът в тежките моменти, и едвам на трето място да се дават средства за превъоръжаване след няколко години. 
 Българска телеграфна агенция
Попитана какъв е коментарът ѝ във връзка новото ляво обединяване, в което вземат участие Георги Първанов, Татяна Дончева, Мая Манолова и Красимир Янков, Нинова заяви, че на следващия ден в 14:00 часа, след Изпълнителното бюро на партията, ще дадат конференция по тематиката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР