Времето за реакция при киберинцидент е от ключово значение. Новото

...
Времето за реакция при киберинцидент е от ключово значение. Новото
Коментари Харесай

Мнемоника с решение за киберзащита като услуга, достъпна за всеки

Времето за реакция при киберинцидент е от основно значение. Новото решение на българската IT компания Mnemonica - редуцира този основен фактор до 30 минути. С потреблението му разноските на всяка организация за осведомителна сигурност и попречване на киберинциденти могат да бъдат понижени с 50%. Това сочат данни на Мнемоника, компания с потвърдена експертиза в региона на киберсигурността и цифровата отбрана. 

SOC Mnemonica предлага удобствата на защитни стени от ново потомство. Услугата се базира на машинни правила и процедури, които подсигуряват бързо деяние, а също така е подкрепена и от човешки анализатори.

е профилирано звено за навреме разкриване и обезвреждане на киберзаплахи, което прави предварителна защита на осведомителни пробиви, проучва и проверява произшествия и наблюдава държанието на потребителите. Услугата е налична като абонамент, което икономисва уговорката и сложността за построяването на личен SOC в организациите, като разрешава бързо внедряване, без ангажиране на вътрешен запас. От старта на услугата са предотвратени повече от 11 случая от експертите на компанията.

„ Събирането и анализирането на друга по тип и наличие информация за възможни закани се прави от опитни анализатори по киберсигурност и с най-съвременни решения за мониторинг на сигурността и ръководство на реакцията. В резултат на потреблението на върхови технологии, продуктивността на хората може да бъде нараснала над 10 пъти. Намаляването на събитията, които могат да бъдат интерпретирани неверно (false positive), е в размер на до 90% “, споделя Вихрен Славчев, изпълнителен шеф на Мнемоника.

Използването на SOC Mnemonica може да бъде в помощ на всички консуматори, без значение от размера на организацията или бранша.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР