Изправена пред негативна реакция за почивката си в Агия Напа

...
Изправена пред негативна реакция за почивката си в Агия Напа
Коментари Харесай

Кейти Прайс защитава заминаването си на почивка по време на изслушването за фалит - „Приемам това сериозно“

Изправена пред отрицателна реакция за почивката си в Агия Напа с Джей Джей Слейтър, до момента в който трябваше да бъде във Върховния съд предходната седмица, Кейти Прайс сложи записът напряко.

Майката на пет деца трябваше да даде показания за финансите си по време на друго чуване, откакто бе оповестена в неплатежоспособност за повторно през март 2024 година заради неплатена данъчна сметка от £761 994,05. Но до момента в който финансовото й състояние става все по-ужасно, някогашният блестящ модел отхвърли правосъдната дата, защото The Sun разкри, че е отлетяла за Кипър със звездния си другар от „ Женени от пръв взор “ Джей Джей. Твърди се, че двойката се любува на луксозен престой в Агия Напа, курортен град на югоизточното крайбрежие на Кипър. Изданието твърди, че нейните юристи са получили единствено часове предупреждение за отсъствието й от съда.

По време на чуването й юристите трябваше да обяснят отсъствието й от нейно име, потвърждавайки, че тя им е споделила в последния миг, че не може да участва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР