ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Мери Дж. Блайдж пренася своята мисия

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Мери Дж. Блайдж пренася своята мисия
Коментари Харесай

Мери Дж. Блайдж привлича Тараджи П. Хенсън, Тифани Хадиш и други за срещата на върха на жените в Ню Йорк

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Мери Дж. Блайдж придвижва своята задача да овластява дамите оттатък музиката си в родния си град — благодарение на приятели-суперзвезди на певицата.

Тараджи П. Хенсън, Тифани Хадиш и Джил Скот и други звезди и специалисти ще се причислят към Блайдж за нейната среща и фестивал „ Сила на дамата “ от 10 май. Нейните три- на ден събитие по време на уикенда на Деня на майката в Ню Йорк ще включва концерти, комедийни представления, госпъл брънч, панелни полемики дружно с семинари, фокусирани върху технологиите, хубостта, предприемачеството и финансовата просветеност.

В четвъртък уредниците оповестиха спомагателни лектори в това число Хенсън, Марсай Мартин, Метод Ман, Ларенц Тейт, Таша Смит и Пинки Коул. Събитието ще бъде водено от комика Джес Хилариъс и подкастъра Джиа Пепърс.

„ Ние се учим един различен, държим се един различен и се надграждаме взаимно “, сподели R&B певицата в скорошно изявление. „ Помагаме си един на различен, с цел да поддържаме бизнеса си и да поддържаме психичнот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР