Времето в неделя: Слънце, но идват и дъжд и градушки.

...
Времето в неделя: Слънце, но идват и дъжд и градушки.
Коментари Харесай

Времето в неделя: Слънце, но идват и дъжд и градушки


Времето в неделя: Слънце, само че идват и дъжд и градушки. В цялата страна в неделя ще се радваме на слънце и хубаво време.

В неделя ще бъде най-вече слънчево, след обяд тук-там с купеста облачност. В по-голямата част от страната ще остане съвсем безшумно, в източните региони с до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, малко по-ниски по Черноморието, в София – към 31°.

През нощта против понеделник, с приближаването на леден атмосферен фронт, от запад-северозапад ще започнат превалявания от дъжд, тук-там съпроводени с гръмотевици. Има условия и за градушки.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 28°. Температурата на морската вода е 22°-24°, на север от н. Калиакра е 13°-14°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 28°, на 2000 метра – към 20°.

В понеделник атмосферното разстройване ще продължи да се реалокира на изток. На места, повече в планините и североизточните региони, ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще е до сдържан, през нощта против вторник ще отслабне.

Във вторник ще доминира слънчево време, в следобедните часове с развиване на купеста облачност; единствено на обособени места са вероятни краткотрайни превалявания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР