Времето отново се затопля, но само преди дни зимата се

...
Времето отново се затопля, но само преди дни зимата се
Коментари Харесай

Тита и домашната карантина: Едно русо изкушение по бельо напук на студа!

Времето още веднъж се затопля, само че единствено преди дни зимата се беше върнала за своите финални акомпанименти, които бяха впечатляващи - мраз и зимна конюнктура по пътищата за тези, които би трябвало да пътуват.

Виж още: Заради COVID-19: Рут Колева - в патова обстановка! Блокирана е в мексиканско село, не може да замине

Ние в домовете обаче обухме топлите пантофи и включихме отоплението на макс. Някои обаче очевидно се прекалили със стоплянето на дома и под " някои " имаме поради певицата Тита, която качи впечатляваща фотография от домашната изолираност - по долни дрехи:

Виж още: Карантината накара Яна Маринова да се почувства жена! Как минават дните на актрисата?

" Всъщност не е чак толкоз неприятно да си седиш у дома ", написа Тита под фотографията. От нея излиза наяве, че на певицата не ѝ пука за студа на открито, щом настроението е на равнище. Прави усещане прочее, че тита обича да качва подобен вид провокативни фотоси веднъж-два пъти месечно.

Виж още: Гери Малкоданска се изследва за COVID-19 след признаци за заболяването! Призова: Пазете се!

Не е мъчно да разбираем концепцията зад този вид фрагменти и тя се корени във обстоятелството, че Тита слага граница сред театралния си облик и същинското ѝ " Аз ", Хриси. 

Виж още: BG инфлуенсърки - позитивни за COVID-19! Как минава заболяването при тях, с какво ги лекуват?

Дали Тита е в София, или в родната Силистра, не знаем, само че в story певицата провокира да качим фотоси на мъжете си, с цел да забележим на кои дами са им едни и същи половинките. Хммм...

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР