Времето наистина лети и поредното доказателство е във фотоалбума на

...
Времето наистина лети и поредното доказателство е във фотоалбума на
Коментари Харесай

Неразличими! Марая Кери пусна уникални снимки с дъщеря си!

Времето в действителност лети и следващото доказателство е във фотоалбума на Марая Кери, който тя показа в обществените мрежи.

53-годишната певица пусна няколко фотоси в Инстаграм и Туитър, на които е дружно с порасналата си щерка Монро. Тя към този момент е на 11 години и съдейки по фотосите, ще бъде същинска дива, също като майка си.

Кадрите, които Марая Кери показа, са с акцент върху идентичните им прически, визирайки общото посещаване при фризьора на двете и надлежно заниманието им по магазините по-късно.

И макар че във връзка с прическите резултатът в действителност е реализиран, то би трябвало да признаем, че Монро наподобява повече на татко си Ник Кенън.

Преди време в изявление Марая Кери показа: " Аз не съм от съвършените майки, аз съм от готините майки! "

Марая Кери и Кенън се срещнаха по време на работата им по клипа на песента Bye Bye, подписаха брак през 2008 година, а през 2011 на бял свят се появиха близнаците Монро и Морокан, написа EVA.

Три години по-късно обаче се разделиха, като разводът бе финализиран през 2016 година. Любопитен факт е, че по-късно Ник Кенън стана татко на още 10 деца от разнообразни дами... Впечатляващо, нали!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР