Времето днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на

...
Времето днес ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на
Коментари Харесай

Повече слънце ни очаква днес, температурите ще се повишат още

Времето през днешния ден ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, основно над южните и планинските региони, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб и сдържан юг-югозападен вятър. Дневните температури още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 14° и 19°, в София - към 14°. Това оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
 Национален институт по метеорология и хидрология
В планините ще бъде най-вече слънчево . По-значителни краткотрайни нараствания на региона ще има над масивите от Южна България, само че ще остане съвсем без превалявания. Ще духа слаб и сдържан югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. По-значителни краткотрайни нараствания на региона ще има единствено на юг от Бургас, само че без дъжд. Ще духа до сдържан юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 10°-11° по северното крайбрежие до 16° на юг. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 54 мин. и залязва в 18 ч. и 22 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 27 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 10 мин. и изгрява в 18 ч. и 21 мин. Фаза на луната: пълнолуние.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР