Временно се ограничава движението по път II-73 в Ришкия проход,

...
Временно се ограничава движението по път II-73 в Ришкия проход,
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за шофьора, който уби дете в Прилеп и след това група роми го ликвидира!

Временно се лимитира придвижването по път II-73 в Ришкия проход, в региона на село Прилеп поради ПТП. Трафикът се контролира от „ Пътна полиция “. Шофьор на камион е погубен от ядосана навалица, откакто преди този момент е прегазил смъртоносно невръстно дете в сунгурларското село Прилеп.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване, да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

По последни данни ужасна покруса е станала малко след 15:00 часа през днешния ден в региона на с. Прилеп, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

57-годишен водач на товарен автомобил, с варненска регистрация е блъснал и умъртвил 6-годишно дете. Водачът на камиона също е умрял на място, оповестяват от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

По първични данни, детето от с. Везенково ненадейно е пресякло платното за придвижване.

Своевременно към мястото на случая се отправили близки родственици на момченцето, които чествали наоколо персонален мотив.

По думите на сателит на водача на камиона с него почнала разпра. Свидетелят съумял да избяга и е откаран със инцидентен превоз отвън с. Прилеп, откъдето съумява да алармира на тел. 112 за осъществените дейности.

Дошлите на място полицейски чиновници установили гибелта на 57-годишния лидер. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Към момента се прави оглед и се организират процесуално-следствени дейности за определяне на аргументите за гибелта на лидера.

До привършване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни направления. Регулирането на придвижването се реализира от чиновници на „ Пътна полиция “ при Районно ръководство – Сунгурларе.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР