Временно е въведен пропускателен режим на движението на тежкотоварни МПС

...
Временно е въведен пропускателен режим на движението на тежкотоварни МПС
Коментари Харесай

Въведен е пропускателен режим към Дунав мост 2

Временно е въведен пропускателен режим на придвижването на тежкотоварни МПС над 12 т по обходния път на град Видин, по който минава трафикът към граничния пункт с Румъния.

Причината за краткотрайния режим на придвижване е лимитирана пропускателна активност на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 ", оповестяват от Пътната организация. Според водачи смяната в придвижването са ремонтните действия:

" Самата опашка се удължава, с цел да не влезе в града. Там се прави ремонт на пътя и няма метод да се разминат колите. Върти се през паркинга на СОМАТ и по-късно се връща отново на основния път... Като идваме оттова, служителите на реда ни насочват насам. Обикаляме единствено. Времето ни свършва... Най- евентуално, с цел да не се трупаме тук на пътя ни отбиват... "

Шофьорите недоволстват и от дългата опашка към границата. Вчера дължината ѝ доближи 10 километра:

" Сигурно на следващия ден ще мина, зависи от румънците. Причината е поради тези емигранти. Слагат системата дали има хора и се бавят. 5 камиона по едно и също време минават, обаче зависи от чиновниците... Като малко не може да ги измерят, ги връщат назад. Нали, мине кантарът, връща го назад и отново го пуска през кантара и по тази причина се получават тия тапи. Мързи ги да работят. Когато решат да работят- работят, когато не им се работи- чакаме по опашки ", изясняват ядосани водачи пред БНР.

Пропускането на тежкотоварните МПС се реализира от Пътна полиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР