Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев даде пресконференция преди утрешния

...
Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев даде пресконференция преди утрешния
Коментари Харесай

Генчев: Лудогорец е по-опитен отбор от ЦСКА

Временният треньор на Лудогорец Станислав Генчев даде конференция преди утрешния мач от Лига Европа против ЦСКА (Москва). Ето какво сподели той:

" Имахме задоволително време, с цел да се подготвим. Знаете, че сме обичайни участници в групите - дали на Шампионската лига, дали на Лига Европа. Играчите чакат тези мачове с неспокойствие, а стадионът ще бъде цялостен. Аз персонално съм играл пред тази аудитория и знам по какъв начин може да ти помогне.

Надявам се да стартираме с победа. Информацията, че четирима бранители на ЦСКА (Москва) няма да играят на следващия ден против нас не е напълно точна. Двама са главните играчи, които пропущат мача. Но това надали ще се отрази.

Аз персонално желаех домашен мач на старта. Това беше значимото - първата среща да е домакинска. В групата за мен всички тимове са положителни. Относно това дали можем да се класираме, дано минат първите мачове и да забележим по какъв начин ще се развият нещата, тогава ще приказваме повече. Но аз считам, че имаме своите шансове да се класираме за идната фаза.

За утрешния мач нямаме контузени състезатели. Слава Богу, всички са на линия. Като гледаме двата тима, в действителност ние сме с повече опит, до момента в който ЦСКА (Москва) е по-млад тим. Както цяло в тези шампионати опитът играе огромна роля. Трябва да наблегнем на този фактор и да се възползваме от неопитността им. Също по този начин би трябвало да сме по-спокойни по време на самия мач ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР