Временният треньор на Барселона Серхи Бархуан заяви на днешната си

...
Временният треньор на Барселона Серхи Бархуан заяви на днешната си
Коментари Харесай

Временният треньор на Барса: Ще се опитам да приложа мерки, които смятам, че са необходими

Временният треньор на Барселона Серхи Бархуан съобщи на днешната си конференция, че не е в течение по какъв метод са упражнявали футболистите досега и не е изцяло осведомен с моментното им положение.

Както е известно, той беше избран да води първия тим на „ каталунците “ след уволнението на Роналд Куман. В събота той ще изведе състава в мача против Алавес от Ла Лига.

„ Начело съм от единствено 24 часа и няма по какъв начин в този момент да приказваме в дълга вероятност. Ако желая нещо от момчетата, то е на следващия ден да се любуват на играта. Удоволствие е да се работи с тях. Трябва обаче да сторим всичко, с цел да победим, тъй като борбата в шампионата продължава и не можем да си позволим да губим точки “, съобщи Бархуан.

 Серхи Бархуан
източник: БГНЕС

„ Благодаря на управлението за доверието, благодаря и на Куман. Ще се опитам да приложа ограничения, които считам, че са нужни. От мен се чака да надвивам и в случай че за тази цел би трябвало да подхваща съответни дейности, ще го сторя “, продължи някогашният ляв бранител.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР