Временният наставник на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик обяви, че напуска

...
Временният наставник на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик обяви, че напуска
Коментари Харесай

Майкъл Карик напуска Манчестър Юнайтед след повече от 15 години в клуба

Временният ментор на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик разгласи, че напуща клуба след успеха над Арсенал с 3:2 предходната вечер. Карик води " алените дяволи " в три дуела след уволнението на мениджъра Оле Гунар Солскяр, само че от през днешния ден отпред на отбора застава Ралф Рангник. Очакваше се Карик да остане в щаба на немския експерт като помощник, само че в последна сметка той напуща " Олд Трафорд ".

" Периодът ми в този популярен клуб постоянно ще бъде най-хубавият в кариерата ми. Когато подписах преди повече от 15 години, не съм си и мечтал, че ще печеля толкоз доста титли. Със сигурност няма да не помни фантастичните мемоари, както като състезател, по този начин и като част от треньорския щаб. След съществено разсъждение взех решение, че в този момент е моментът да си потегли. Искам да благодаря на всички играчи и изключително на целия щаб. Да работя дълги часове с такава страхотна група от хора бе същинско наслаждение ", показа Карик след триумфа над " артилеристите ".

В другите два мача под управлението на Карик Манчестър Юнайтед направи тъждество 1:1 с Челси на " Стамфорд Бридж " и победи Виляреал с 2:0 като посетител, с цел да се класира за осминафиналите в Шампионската лига.

Карик бе притеглен на " Олд Трафорд " от сър Алекс Фъргюсън през лятото на 2006 година, като в границите на 12 сезона изигра 464 мача за Юнайтед във всички шампионати и означи 24 гола. Бившият британски национал завоюва с отбора като състезател пет пъти купата в Англия, ФА Къп, Шампионската лига, Лига Европа и други титли. Впоследствие той бе част от треньорския щаб на Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяр.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР