Временният мениджър на Ралф Рангник е призовал ръководството на клуба

...
Временният мениджър на Ралф Рангник е призовал ръководството на клуба
Коментари Харесай

Рангник е съобщил кой трябва да е следващият треньор на Ман Юнайтед

Временният управител на Ралф Рангник е призовал управлението на клуба да опита да притегли Ерик загар Хаг, с цел да може нидерландецът да наследи Рангник след края на този сезон.
Германецът води „ алените дяволи “ до края на сезона, след което ще встъпи в съветническа роля към тима от „ Олд Трафорд “ и клубът търси негов правоприемник.
Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино наподобява като избор №1 пред отбора от северозападна Англия, само че съгласно френските медии Рангник е предложил на шефовете на тима Тен Хаг да поеме Ман Юнайтед.
Нидерландецът води Аякс от декември 2017-а година, като изведе амстердамският гранд до две трофеи в Ередивизие, както и две купи на страната. Аякс също по този начин свети в групите на Шампионска лига през този сезон, като завоюва и шестте си мача против Бешикташ, Борусия Дортмунд и Спортинг Лисабон.
Контрактът на Тен Хаг с Аякс изтича през лятото на 2023-а година и това е предизвикателство пред тима от Острова. Неговата кариера като треньор стартира в Го Ахед Ийгълс, след което води дубълът на Байерн Мюнхен, както и Утрехт.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР