Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще напусне поста

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще напусне поста
Коментари Харесай

Рангник ще доведе звезда на бившия си клуб в Манчестър Юнайтед

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник ще напусне поста през лятото и заема консултантска роля. Последният акомпанимент в работата на германеца като управител обаче ще бъде да докара футболиста на Република България Лайпциг Конрад Лаймър.

24-годишният полузащитник беше звездата при успеха над Борусия Дортмунд с 4:1 като посетител в последния кръг от Бундеслигата.В дуела Лаймер осъществя два гола и асистира за още един. Той към този момент е в листата с цели на Юнайтед за лятото, който възнамерява сериозна смяна в халфовата линия. Очакванията са „ алените дяволи “ да се разделят с Пол Погба, Джеси Лингард и Хуан Мата, чиито контракти изтичат.

„ BILD “ твърди, че Ман Юнайтед следи от близко австрийския национал, който към този момент има утвърждението на Рангник. Лаймър беше взет точно от немския експерт през 2017 година. Друг плюс за Юнайтед е, че халфът може да бъде взет против относително ниска сума. Сегашният му контракт с Лайпциг изтича през 2023 година и „ биковете “ могат ще би трябвало да го продадат в този момент въпреки и на ниска цена, с цел да не го изгубят без пари в края на идващия сезон.

И макар че Лаймър няма да играе под управлението на Рангник, 63-годишният експерт ще има значима роля при избирането на новия управител на Юнайтед. Неговият правоприемник евентуално ще бъде един всред треньора на Аякс Ерик загар Хаг и на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино.

*** BILDplus Inhalt *** Vertrag läuft 2023 aus - Welche Engländer an Laimer dran sind
— BILD Sport (@BILD_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР