Временният мениджър на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник се извини

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник се извини
Коментари Харесай

Ралф Рангник се извини след поражението от Брайтън

Временният управител на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник се извини за провалянето с 0:4 при гостуването на Брайтън в мач от 36-ия кръг на Висшата лига на Англия по футбол. След загубата Юнайтед остава шести във краткотрайното класиране с 58 точки от 37 дуела и загуби шансове за класиране в топ 4. Петият Тотнъм е с 62 точки след 35 срещи, а отборът на Арсенал, който заема четвъртата позиция – последната, даваща право на присъединяване в Шампионската лига следващата година, има 63 точки от 34 изиграни мача.

„ Представянето ни беше извънредно. От първата до последната минута просто не беше задоволително. Можем единствено да се простим за това показване и унизителната загуба “, съобщи Рангник, който в края на сезона ще отстъпи поста на новия управител Ерик загар Хаг.

„ Победата в понеделник над Брентфорд беше нещо друго. Срещу Брайтън дадохме на противника прекомерно доста време и пространства за изява. Така и не излязохме в позиция да ги спрем “, добави Ралф Рангник

„ Това, което показахме през днешния ден, не е задоволително за фланелката на Манчестър Юнайтед. В мачове като този ни липсва сила и експанзия. В последните четири седмици се представяме доста едва “, приключи немският треньор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР