Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник отхвърли възможността да

...
Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник отхвърли възможността да
Коментари Харесай

Рангник: Кавани ще остане в Манчестър Юнайтед

Временният управител на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник отхвърли опцията да загуби Единсон Кавани този месец.

Уругваецът има 19 гола в 49 мача за „ алените дяволи “ след присъединението си със свободен трансфер през октомври 2020. Въпреки това, престоят на 34-годишния нападател в Англия е придружен и от проблеми с травми и спорно наказване предишния сезон за потреблението на това, което от Английската футболна асоциация (ФА) дефинираха за расистки език в пост в обществените мрежи. Кавани, чийто контракт изтича в края на сезона, е свързван с трансфер в Барселона, само че Рангник акцентира значимостта му, без значение че има премного варианти в атакуващ проект.

„ Говорихме за Еди и той знае, че аз сигурно няма да го пусна. За мен той е доста значим състезател за остатъка от сезона, към момента играем на три фронта, тъй че сигурно ще имаме потребност от Еди. Бих желал да разполагам с още един като него, само че за мен е ясно, че Еди би трябвало да остане “, стартира германецът на конференцията си преди утрешното домакинство на Уулвърхемптън. Кавани започва за първи път като титуляр под управлението на Рангник при триумфа над Бърнли с 3:1.

И германецът е на мнение, че той и Кристиано Роналдо могат да образуват мощно партньорство, без значение че общата им възраст е 70 години.

„ Той е може би единственият, който може да играе като нападател с тил към вратата и с лице към вратата. Неговият професионализъм и работна нравственос са невероятни и му споделих, че обезверено желая той да остане до края на сезона. Той го знае. Еди също по този начин знае какъв брой доста го оценявам и какъв брой доста го почитам, това бе и повода да заложа на него против Бърнли от началото в тандем с Кристиано “.

Антони Марсиал е една от вариантите на Юнайтед в офанзива, които евентуално ще изоставен през януари, като съгласно информациите Севиля е покрай привличането на нападателя чартърен. Дийн Хендерсън, Джеси Лингард, Хуан Мата и Дони ван де Беек също могат да изоставен в търсене на повече игрово време. Но откакто мина през взрив на инфектирани в клуба, Рангник показа, че може да се наложи да задържи по-голямата част от играчите за втората половина от акцията заради опасения, свързани с ковид.

„ Нашият състав е може би малко по-голям във връзка с броя. Но към момента имаме ковид, имам три шампионата, както към този момент споделих, и мисля, че можем да разчитаме на повече играчи в сравнение с във времена без Ковид “, приключи Рангник.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР