Временна организация на движението се въвежда вечерта на 24 септември

...
Временна организация на движението се въвежда вечерта на 24 септември
Коментари Харесай

„Нощно каране“ в събота вечер

Временна организация на придвижването се вкарва вечерта на 24 септември (събота) по маршрута на „ Нощно каране “ – в памет на починалите в пътнотранспортни катастрофи мотоциклетисти, осведомят от Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “.

Предвижда се мотошествието да тръгне в 19:30 от зала „ Колодрума “ и да премине по бул. „ Асеновградско шосе “, бул. Освобождение “, бул. „ Цариградско шосе “, бул. „ Шести септември “, моста на Адата, бул. „ Северен “, ул. „ Брезовско шосе “, бул. „ Цар Борис III Обединител “, бул. „ Христо Ботев “, бул. „ Шести септември “, бул. „ Копривщица-запад “, бул. „ Марица-юг “ – до стадион „ Пловдив “, където се чака до 23:00 часа да се съберат всички участници в „ Нощно каране “.

Организацията и контролът на придвижването, а по този начин също – защитата и сигурността на събитието се реализират от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. От „ Организация и надзор на превоза са предизвестили водачите на рейсовете от градския превоз да карат постепенно, деликатно и да се преценяват с краткотрайната организация на придвижване.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР