Време е за плейофите от Pushka League. Стартираме със сблъсъка

...
Време е за плейофите от Pushka League. Стартираме със сблъсъка
Коментари Харесай

Teжки сблъсъци в Counter-Strike и Dota 2

Време е за плейофите от Pushka League. Стартираме със конфликта сред Virtus.Pro и Team Liquid. Това е единствено един от извънредно забавните мачове в днешния ден от шампионата. И двата тима демонстрираха относително постоянна игра в първия стадий от надпреварата. Те приключиха групите си с четири победи и две провали. Очаква се дуелът да се реши от самостоятелните проблясъци на звездите в двата отбора. Все отново обаче Virtus.Pro има повече от всичко. Класа, самостоятелни умения и опит, с цел да завоюва този дуел. Победата за тях е при коефициент 1.50 в efbet .
Втората и последна прогноза е от света на Counter-Strike, където Gen.G се изправя против Cloud9 в полуфинална борба от ESL One: Road to Rio. Eдин типичен дуел, в който играчите се познават до болежка. Трудно могат да се изненадат с тактически решения, като спечелилият ще се дефинира от дребните елементи и по-стабилната пукотевица. Ние ще потърсим краен триумф за Gen.G, който е при коефициент 2.05 в efbet .

Източник: prognozi.efbet.com

Снимка: hltv Втората и последна прогноза е от света на Counter-Strike, където Gen.G се изправя против Cloud9 в полуфинална борба от ESL One: Road to Rio. Eдин типичен дуел, в който играчите се познават до болежка. Трудно могат да се изненадат с тактически решения, като спечелилият ще се дефинира от дребните елементи и по-стабилната пукотевица. Ние ще потърсим краен триумф за Gen.G, който е при коефициент 2.05 в efbet .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР