Време е да погледнем истината в очите и да си

...
Време е да погледнем истината в очите и да си
Коментари Харесай

Трите зодиакални знака, които са си собствените най-лоши врагове

Време е да погледнем истината в очите и да си признаем, че от време на време сами си пречим. Именно поради това през днешния ден ще ви разкажем за зодиите, които са личните си най-лоши врагове. 
1. Телец 
 Зодиите, които най-умело манипулират враговете си Зодиите, които най-умело манипулират враговете си
Сигурно ви се е случвало да срещнете човек, който непрекъснато се пробва да ви нервира и да трови съзнанието ви с неприятни приказки. Този...
Напълно уместно е Телецът да е показан от бик, защото постоянно те могат да бъдат мощно бикоглави. Телецът е податлив да бъде твърдоглав, което ги прави упорити и решителни, само че може да ги нарани в дълготраен проект, когато стартира да ги възпира. Това може да бъде под формата на оставане в нездравословна връзка или задънена улица, тъй като те не желаят да се откажат. Телецът би трябвало да се научи да балансира. Твърдостта им може да бъде преимущество, когато се употребява по верния метод, само че не трябва да им пречи да слушат разнообразни гледни точки и да виждат нещата през разнообразни гледни точки.
2. Близнаци 
Близнаците са известни с ролята на юрист на дявола. Двойната логичност ги кара да преглеждат необикновено задълбочено всяка алтернатива, която, несъмнено, лишава време и евентуално прекалено много време. Те са прекомерно аналитични и няма да спрат, до момента в който не се обърне всеки камък, само че даже и откакто знаят всички обстоятелства, те постоянно са към момента нерешителни. Близнаците не би трябвало да разрешават на всичките си благоприятни условия да ги подминат, тъй като не могат да решат. Те виждат изкупителни качества във всяка алтернатива и не могат да изберат такова, само че би трябвало да помнят, че всяко решение е по-добро от това. Ако прекарват прекалено много време в терзания по отношение на верния избор, скоро ще открият, че въобще не им остава избор.
3. Рак 
 3-те зодии, които имат най-вече врагове 3-те зодии, които имат най-вече врагове
Има някои хора, които някак си съумяват да си основат толкоз доста врагове, че се чудят най-после по какъв начин са постигнали този резултат. Това с...
Раците са извънредно чувствителни и са склонни да одобряват всичко персонално, което от своя страна може да ги направи несигурни. Проблемите им с доверието ги карат да отблъскват хората. Докато най-големият им боязън може да бъде отхвърлянето, когато те неведнъж желаят годност от своите сътрудници и другари, те единствено основават самоизпълняващо се знамение и демонстрират най-лошото. Освен това тяхната неустановеност може да ги накара да се усещат прекомерно тъжни и депресирани. Раците би трябвало да се научат да почиват възприятията си на благополучие и самочувствие върху личните си триумфи - които има доста - вместо върху някой различен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР