Връзките се градят на доверие и когато една жена криеше

...
Връзките се градят на доверие и когато една жена криеше
Коментари Харесай

„Бременна съм със съпруга си от 13 години – но пазя огромна тайна от него“

Връзките се градят на доверие и когато една жена криеше голяма загадка от брачна половинка си, тя знаеше беше неверно и трябваше да се признае.

Жената сподели, че „ постоянно е знаела, че е гей “, само че е омъжена за мъж от 13 години заради „ концепцията и картината на всичко това “ – само че тя призна „ полово и интимно “, че се интересува единствено от дами. Отначало тя нямаше нищо срещу, само че с течение на годините тя се „ бореше от ден на ден и повече “ със своята половост и неотдавна се влюби в жена.

Положението й беше извънредно комплицирано обаче и тя показа, че има две деца - и е бременна с третото дете на нея и брачна половинка си.

Влизайки във форума на Reddit за „ късно процъфтяващи лесбийки “, тя показа: „ Наскоро се влюбих в една жена и имах първото си пълноценно полово прекарване с жена. Беше всичко, което си представях и даже повече! Най-доброто възприятие в света! Но имам къща и две деца и се усещах отговорна, че изневерих и отговорна, че желаех да напусна брака си, тъй че се напих и направих секс без п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР