Връзките са голямо нещо - изискват всеотдайност, любов, внимание и

...
Връзките са голямо нещо - изискват всеотдайност, любов, внимание и
Коментари Харесай

Първи признаци за раздяла

Връзките са огромно нещо - изискват безрезервност, обич, внимание и взаимни отстъпки. За страдание от време на време колкото и да се опитваме да заздравим взаимоотношенията с половинката си, нещата просто не се получават.

Ето за какво би трябвало да знаем и по кое време е добре да прекратим връзката, макар че при множеството хора съществува страхът от самотата.

Брачни специалисти споделят пред електронния портал HuffPost, какви са някои от главните белези на това, че връзката ни е към своя край.

Усилията

 Снимка 332682

Ако видим, че единствено ние подемаме самодейността да оправим нещата, а отсрещната страна не поставя никакви старания, то това е много явен знак, че би трябвало да продължим напред.

Сексът

Сексът е значима част от всяка една връзка. Ето за какво, когато той се случва все по-рядко взаимоотношенията се обтягат. Ако оправданията влязат в спалнята, това не е по никакъв начин добър симптом за бъдещето на връзката.

 Как да се сближим след секс
Как да се сближим след секс

С още секс и някои други хрумвания

Фантазията

 Снимка 332681

Почти на всеки му се е случвало да си фантазира по какъв начин е с различен човек или прави секс с него. Може някои да го намират за нещо обикновено, само че се оказва, че не е тъкмо по този начин. Това е знак, че сме прекомерно изтощени от мрънкането или проблемите на половинката си. Тогава започваме да си представяме по какъв начин сме с някой, който ни схваща и превъзхожда сегашния ни сътрудник.

Изневярата

Изневяра е все по-често срещана, само че това не значи, че е нещо хубаво.

 Изневярата става все по-редовно занятие
Изневярата става все по-редовно занятие

Забежките се усилват, подкрепени от технологиите

Напротив, в случай че сътрудникът ни има една или повече забежки и не изпитва никаква виновност за това, значи, че не е изключително угрижен. Защото всеки може да сгреши, само че би трябвало и да се покае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР