Връзките не са най-лесните неща на света. Не просто се

...
Връзките не са най-лесните неща на света. Не просто се
Коментари Харесай

Причини, поради които интелигентните хора трудно откриват любовта

Връзките не са най-лесните неща на света. Не просто се пробвате да се справите със личните си стремежи и потребности, само че и с непознати. Това е нещо ужасно и от време на време може да бъде мъчно. Любовта е доста мощно нещо и може да преодолее доста... само че по какъв начин да намерите любовта, в случай че имате проблеми с намирането на връзка? Умните и интелигентни хора са някои от тези, които се борят да намерят тези неща. Не тъй като не са идеалният човек или тъй като имат повече дефекти. Всеки се сблъсква със личните си проблеми във връзките и по пътя си за намиране на обич. Ако сте от хората, които са склонни да употребяват лявата страна на мозъка си вместо дясната и са имали някои проблеми в любовната област, ето някои от аргументите за какво.

1. Вие сте изчерпателен

Когато се сблъскате с нова обстановка, черпите информация от минали прекарвания, с цел да определите резултата. Въз основа на този развой в действителност вземате решение както се споделя с " отминала отминалост ", вместо да наблюдавате по какъв начин обстановката се развива естествено. Поради това е по-трудно да поддържате връзка, тъй като при всевъзможни беди се пробвате да се измъкнете.

2. Вие сте резервирани

Тъй като сте толкоз изчерпателен, за вас е по-трудно да се отворите. Мислите за всички времена, в които сте се отворили пред някого и това е приключило зле... тъй че се пробвате да не вършиме същите неточности. Това ви кара да изглеждате студени и затворени - което не е вашето желание - само че не е това, което хората търсят и в колегата си.

3. Много сте директни

Почти непосредствено в остатък. Казваш каквото мислиш, само че за жалост това може да наподобява жестоко. По принцип евентуално сте благ човек... само че някои условия изискват по-нежен метод, който просто не е методът, по който да вършиме нещата в вярна посока.

4. Имате потребност от избрани обществени признаци

Не получавате подмятания, изключително когато някой демонстрира интерес към вас. Не сте отговорни, само че това ви кара да пропуснете опция просто тъй като не сте го осъзнали

5. Следвате главата си вместо сърцето си

Разбираш какво ти споделя главата ти и това е нещо, което използваш, откогато си се родил... само че сърцето ти е друга история. Не постоянно можете да обясните какво усеща сърцето ви или да разберете какво се пробва да ви каже... тъй че е по-лесно просто да го игнорирате.

6. Цените достиженията повече от връзката

Всеки път, когато се справяше добре в учебно заведение - или където и да ти се наложи да използваш мозъка си - се усещаше одобрен. Вие имате надзор над областите от живота си, в които се представяте добре, тъй че цените това повече от връзките, тъй като те не могат да бъдат следени толкоз елементарно.

Някои от вас позна ли се е прочетенето?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР