Връзките между Тайван и Австралия стават все по-силни на фона

...
Връзките между Тайван и Австралия стават все по-силни на фона
Коментари Харесай

Австралия и Тайван насърчават двустранния обмен

Връзките сред Тайван и Австралия стават все по-силни на фона на тясното съдействие в редица области, което облагодетелства и двете страни – това съобщи вицепрезидентът Лай Чинг-те.

Селското стопанство, биотехнологиите, енергетиката и осведомителните и информационни технологии са единствено някои от евентуално натоварените области, в които Тайван и Австралия означават стабилен прогрес, сподели още той, като акцентира, че високо цени и поддръжката, която Тайван получава от Австралия във връзка присъединяване му в интернационалните организации.

Вицепрезидентът акцентира, че в своите връзки двете страни се концентрират върху методите за разширение на двустранния стопански, културен и търговски продан. В своето изказване той не пропусна опцията да похвали Австралия за шерването и отстояването на полезности, измежду които независимост, народна власт и правата на индивида, като изрази твърда позиция, че ще Тайван ще продължава да работи с Австралия за поощряване на мира, просперитета и стабилността в района и няма да отстъпи пред заканите на авторитаризма.

Австралия е една от 18-те страни, към които е ориентирана тайванската самодейност „ New Southbound Policy “, която има за цел да задълбочи селскостопанските, културните, просветителните, туристическите, комерсиалните и бизнес връзките с 10-те държави-членки на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия, шест страни от Южна Азия и Австралия и Нова Зеландия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР