Връзката между свекърва и снаха е вечна тема. За съжаление,

...
Връзката между свекърва и снаха е вечна тема. За съжаление,
Коментари Харесай

Свекърва критикува снахата, че не почиства достатъчно добре вкъщи. Съпругът на жената имаше достоен отговор!

Връзката сред свекърва и снаха е безконечна тематика. За страдание, сред тези дами постоянно има освен противоречие, само че и омраза. Поради непрекъснатата интервенция на свекърва в фамилния живот, двойките от време на време даже са разведени.

Но всичко работи добре, в случай че има същински мъж в фамилията. Днес ще ви разкажем за Клинт Едуардс, който предотврати възможен спор сред майка и брачната половинка му. Браво!

Чистата къща не е значима

Всеки от нас взема решение какъв брой време прекарва почистването. Подобно на доста други заети майки с три дребни деца, брачната половинка на Клинт Едуардс, Мел, не отделя доста време на семейството.

Но майката на Клинт има вяра, че жилищата би трябвало да бъдат безупречни. Така един ден, като го викаше, тя изиска от любознание:

Не те ли тормози, че Мел не чисти къщата ти задоволително добре?

Този човек беше изумителен. Той взема решение да разгласява разговора с майка си във Фейсбук. Отговорът му се популяризира по целия интернет!

Майката на Клинт видя, че къщата му не е доста чиста. Но индивидът има вяра, че това не е единствено по виновност на брачната половинка му, само че и на него, защото бракът е партньорство. Той признава, че децата постоянно вършат неразбория, а ястията се събират от планината в мивката. Неговата къща не е чиста като къщата на майка му, само че не го тормози. Той въобще не мисли за това.

Едуардс се зачуди какво да й каже.

Той взема решение, че усещането на фамилията му от майка му отразява ерата, в която е израснала. Загрижеността на една жена за чиста къща значително се дължи на обстоятелството, че тя се пробва да отговори на упованията на младостта си.

Клинт, когато влиза в брака, е значимо възприятие, което той придобива до обичаната си, усмивката, характера и обстоятелството, че е видял майка си за бъдещите си деца.

След няколко секунди издаде:

Влязох в този брак не за чиста къща. Ожених се, тъй като тя ми се стори тази, с която мога да прекарам живота си.

Тогава свекърва отговори:

Да, прав си.

Тук е тайната на идеалния брак. Какво мислите?

Как да се разбираме с майка или свекърва?

Отношенията със свекърва могат да бъдат обтегнати, само че всичко може да бъде закрепено.

1.Помолете я за съвет. Така че тя ще се усеща нужна.

2.Чуйте я.

3.Въведете нейната позиция. Разберете за какво тя въпреки всичко прави това. Опитайте се да разберете.

4.Направи я сладка изненада.

5.Бъдете признателни.

Ако ви хареса отговор на Клинт и неговите полезности в брака, споделете този пост с другари. Може би откакто я прочетете, някой ще промени мирогледа си!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР