Връзката между САЩ и Великобритания е по-силна от всякога. Това

...
Връзката между САЩ и Великобритания е по-силна от всякога. Това
Коментари Харесай

Връзката между САЩ и Великобритания - по-силна от всякога

Връзката сред Съединени американски щати и Англия е по-силна от всеки път. Това съобщи американският президент Доналд Тръмп по време на визитата си на Острова и опроверга медийните изявления, в които подлага на критика английския министър председател и комерсиалните връзки след брекзит.

В навечерието на двустранните диалози Тереза Мей получи непредвиден медиен удар от Тръмп. Вестник " Сън " написа, че съгласно президента, проектът й за брекзит евентуално ще убие договорката за свободна търговия със Съединените щати. Няколко часа по-късно Тръмп назова обявата " подправена вест ".
Снимка: Reuters
„ Когато процесът по брекзит приключи и може би Англия напусне Европейски Съюз, не знам какво ще вършиме, само че каквото и да е то, аз съм склонен. Просто ни уверете, че ще можем да търгуваме между тях, това е единственото, което има значение”, съобщи президентът на Съединени американски щати.

„ Днес се договорихме, че когато Англия напусне Европейски Съюз, ще се опитаме да реализираме амбициозно съглашение за свободна търговия със САЩ”, сподели Тереза Мей.

Вторият ден от визитата на американското президентско семейство е съпроводен от митинги в английската столица. Снимка: Reuters Демонстранти издигнаха покрай Народното събрание голямо надуваемо " бебе Тръмп ". Обясниха, че създали балона, с цел да покажат, че Тръмп е " огромно, ядосано бебе с нежно его ".
Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР