Враца е една от точките, през които преминава вело обиколката

...
Враца е една от точките, през които преминава вело обиколката
Коментари Харесай

Велосипедисти с кауза пристигат във Враца

Враца е една от точките, през които минава вело обиколката на България, реализирана от двама млади бизнесмени с идея в областта на туризма. Пламен Иванов и Емилиян Николов са озаглавили самодейността си „ От Б до Я “ и с нея целят както да разпространяват България, показвайки красивите кътчета и достоверна просвета, по този начин и да насърчат предприемачеството в областта на туризма. Те желаят да подтикват хората да си сътрудничат за основаването на стойностни и устойчиви артикули и услуги. За тази цел по време на тяхното пътешестване с колела провеждат събития на основни места, през които минават.
Те ще са във Враца на 2 май 2019 година и от 18:00 ч. в „ Гнездото coworking “ на ул. Кокиче 14 (до ИТ центъра) ще се срещнат с всички, които имат интерес към тяхната идея. Срещата е отворена към всички и би представлявала интерес за експерти и бизнесмени свързани непосредствено или не с туризма, ценители на българската просвета и обичаи, дейни запалянковци, които търсят ентусиазъм и благоприятни условия в желанието си да трансформират средата ни към по-добро.
Във Facebook страницата си Пламен и Емилиян описват със фотоси и видеа за своето вълнуващо странствуване, което е стартирало на 1 април. До момента са събрали невероятни прекарвания и красиви фрагменти от Родопите, Варна, Русе, Велико Търново и доста други места по пътя им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР